Factory people

V MÚZEU SME SKONČILI!

25. novembra 2021
V MÚZEU SME SKONČILI!

Projekt však končí len online, pripravujeme o Andym a “jeho ľuďoch” samostatnú publikáciu a jeho presah je naďalej aj výstavný – v podobe grafík týchto 37 osobností u nás v MMUAW.

Viac

DENNIS HOPPER

18. novembra 2021
DENNIS HOPPER

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a DENNIS HOPPER.

Viac

DAVID CROLAND

11. novembra 2021
DAVID CROLAND

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a DAVID CROLAND.

Viac

DAVID BOWIE

4. novembra 2021
 DAVID BOWIE

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a DAVID BOWIE.

Viac

PENNY ARCADE

28. októbra 2021
PENNY ARCADE

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a PENNY ARCADE.

Viac

TALLY BROWN

21. októbra 2021
TALLY BROWN

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a TALLY BROWN.

Viac

TAYLOR MEAD

14. októbra 2021
TAYLOR MEAD

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a TAYLOR MEAD.

Viac

NAT FINKELSTEIN

7. októbra 2021
NAT FINKELSTEIN

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a NAT FINKELSTEIN.

Viac

Bob Dylan

30. septembra 2021
Bob Dylan

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a BOB DYLAN.

Viac

ULTRA VIOLET

23. septembra 2021
ULTRA VIOLET

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a ULTRA VIOLET.

Viac

JOHN CALE

16. septembra 2021
JOHN CALE

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a JOHN CALE.

Viac

NICO

9. septembra 2021
NICO

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a NICO.

Viac