Factory people

LOU REED

2. septembra 2021
LOU REED

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a LOU REED.

Viac

JEAN-MICHAEL BASQUIAT

26. augusta 2021
JEAN-MICHAEL BASQUIAT

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a JEAN-MICHAEL BASQUIAT.

Viac

Ondine

19. augusta 2021
Ondine

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a ONDINE.

Viac

FRANCESCO CLEMENTE

12. augusta 2021
FRANCESCO CLEMENTE

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a FRANCESCO CLEMENTE.

Viac

VINCENT FREMONT

5. augusta 2021
VINCENT FREMONT

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a VINCENT FREMONT.

Viac

Jonas Mekas

29. júla 2021
Jonas Mekas

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a JONAS MEKAS.

Viac

Keith Haring

22. júla 2021
Keith Haring

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY s Haringom.

Viac

Paul America

15. júla 2021
Paul America

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a PAUL AMERICA.

Viac

Louis Waldon

8. júla 2021
Louis Waldon

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku v 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a LOUIS WALDON.

Viac

Victor Bockris

1. júla 2021
Victor Bockris

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku v 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu.

Viac

Philip Pearlstein

24. júna 2021
Philip Pearlstein

FACTORY PEOPLE – je online formát, v ktorom Vám predstavujeme kľúčových a kultových ľudí, ktorí sa pohybovali nielen vo Warholovej Silver Factory v New Yorku v 60-tych rokoch minulého storočia a výraznou mierou formovali subkultúrnu umeleckú scénu. Dnes Vám chceme predstaviť človeka, ktorý študoval s Warholom a neskôr spoločne odišli do New Yorku skúsiť šťastie… Tak nech sa páči – VEĽKÁ PÁRTY a PHILIP PEARLSTEIN.

Viac

Jane Holzer

17. júna 2021
Jane Holzer

Usadila sa v New Yorku, kde stretla pop-artového umelca Andyho Warhola. Napokon s ním začala spolupracovať a v roku 1964 hrala hlavnú úlohu v jeho filme Soap Opera. Dnes VEĽKÁ PÁRTY a JANE HOLZER.

Viac